De twee vakantiewoningen staan op het erf van boerderij de Ruiterkolk.

Op de schitterende locatie aan het water staan de twee tot monumentaal benoemde Steltenbergen. op het erf van de boerderij is het genieten van de uitgebreide veestapel, er lopen er altijd dieren rond de vakantie woningen. Je kan er rustig vissen voor de deur, actief kanoën of met mooi weer lekker zwemmen. Verder is er ruimte genoeg om de vakantiewoningen om een balletje te trappen of een potje te badmintonnen. en is er voor de minder mooie dagen een ruime recreatieruimte waar onder andere tafeltennis, tafelvoetbal of dart gespeeld kan worden

Twee op zich zelf staande vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien.
– Wifi
– Fornuis
– Koelkast
– Vaatwasser
– Wasmachine
– Combi-margneton
– TV met DVD

Deze woningen zijn Knus genoeg om lekker te genieten met z’n 2e maar met het gebruiken van de bovenverdieping zelfs ruim genoeg voor tot 6 personen.

Door het samen boeken van beide vakantiewoningen word het een mooie groepsaccommodatie voor maximaal 12 personen.
De woningen bevinden zich op fietsafstand van de steden Apeldoorn en Deventer.

Deventer staat bekend om zijn authentieke binnenstad en gezellige terrassen op de brink. Voor wie houdt van de sfeervolle authentieke steltenbergen is het ook zeker een aanrader om hier een wandeling te maken. Daartegenover staat het modernere Apeldoorn waar het bij de Juliana toren genieten is voor de kinderen en het heerlijk is om je een dagje te vermaken tussen de apen in de Apenheul.